Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK er ordinære uten Iversen

Mener Eirik Bakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Steffen Iversen er høstens store navn i Tippeligaen. Siden Knut Tørum overtok hovedansvaret i Rosenborg, har 29-åringen scoret i omtrent hver eneste kamp. Til sammen er det blitt 15 mål - det siste av dem i søndagens seriefinale mot Brann.

Iversen skal selvsagt ha en stor del av æren for at gullet havner i Trondheim, selv om også spillere som Marek Sapara og Roar Strand har glitret i høst

Eirik Bakke mener likevel Rosenborg er et en-mannslag - og tilskriver Steffen Iversen så godt som hele æren for trøndernes seriegull.

- Uten Steffen Iversen er Rosenborg et ordinært lag. Steffen er en spiller som alltid er god i de viktige kampene, sier Bakke til bt.no.

Sogningen var utestengt på grunn av gule kort mot Rosenborg, men er med igjen mot HamKam neste helg. Bakke sverger at han vil gjøre alt for at avstanden opp til Rosenborg skal bli så liten som overhodet mulig ved sesongslutt.

- Nå gjelder det å vinne de siste to kampene for å komme så nærme Rosenborg som mulig. Det er viktig at ikke avstanden blir for stor. Og Rosenborg vet godt at det er små marginer som skiller lagene, mener Bakke.

• Din mening: Hvor ville RBK vært på tabellen uten Steffen Iversen?

GULLGUTT: Steffen Iversen har vært en gigant for Rosenborg i høst. Uten ham ville RBK vært et helt ordinært lag, mener Eirik Bakke. Foto: Arnt E. Folvik
GULLGUTT: Steffen Iversen har vært en gigant for Rosenborg i høst. Uten ham ville RBK vært et helt ordinært lag, mener Eirik Bakke. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
<B>MÅTTE STÅ OVER:</B> Eirik Bakke måtte se seriefinalen fra tribunen på grunn av gule kort.