RBK er seriemester!

All tvil feid til side med 4-1 over Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Rosenborg - Viking 4-1

Rosenborg er seriemestere i 2006 etter å ha slått Viking 4-1 hjemme på Lerkendal i kveld. Viking styrte kampen i lange perioder, men til slutt var det fortjent at RBK vant kampen og sikret seriegullet hjemme i sin egen storstue en runde før slutt.

Fotball-høytid Utgangspunktet var klart på Lerkendal i kveld: med seier eller uavgjort ville RBK definitivt være seriemestere. Viking måtte ta poeng, og helst seier, for å klamre seg til håpet om Tippeliga også neste år.

Og rammen til oppgjøret var da også norsk fotball-høytid verdig.

Store snøfiller falt ned over et smekkfullt Lerkendal, sangen ljomet over en vinterkledt stadion og begge lag kom på banen med et inderlig ønske om å vinne. Viking for å overleve. Og RBK for å bli mestere i kveld.

oh-ah-Sapara

Og det åpnet da også på mestervis på Lerkendal. Den nye trønder-yndlingen Marek Sapara servet et frispark fra venstresida mot bakre stolpe. Steffen Iversen løp først mot ballen, men så ikke ut til å være nær ballen. Mattias Asper i Viking-målet var passiv, og ballen sklei inn i lengste hjørnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer