Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK er TV 2s førstevalg fem av seks søndager

Nekter å skifte ut tapende trøndere.

SLITER: Rosenborg, her representert ved Markus Henriksen, Mattias Bjärsmyr,  Jim Larsen og Mikael Lustig, har fått en elendig sesongstart med null poeng på to kamper. Men TV 2 har ingen planer om å bytte dem ut som hovedkamp på søndagene. 
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
SLITER: Rosenborg, her representert ved Markus Henriksen, Mattias Bjärsmyr, Jim Larsen og Mikael Lustig, har fått en elendig sesongstart med null poeng på to kamper. Men TV 2 har ingen planer om å bytte dem ut som hovedkamp på søndagene. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer

Selv om Rosenborg skulle fortsette å tape kamper, vil TV 2 ha trønderne i sin hovedkamp søndager.

- Vi er ennå ikke bekymret for at det skal bli for mye Rosenborg på TV 2. Tvert imot er vi svært fornøyd med den miksen vi har av kamper på TV 2, Zebra og TV 2 Sport. Det er et helhetlig og attraktivt tilbud. Vi gleder oss naturligvis stort over en eventyrlig start på årets eliteserie, sier Vegard Jansen Hagen i TV 2 til NTB.

RBK har innledet sesongen med tap mot Brann og Stabæk.

- Hovedkampene med Rosenborg så langt var jo attraktive oppgjør mot Brann og Stabæk, og nå følger prestisjekampene mot LSK, Vålerenga og Molde. Så jeg tror vi lever godt med at det er mye RBK på TV 2 i akkurat denne fasen. Det blir nok mer variasjon etter hvert og større fokus på tabellen.

- Vi nærmer oss ny runde med utvalg av TV-kamper, denne gangen fra 8. runde og fremover. Etter de to første serierundene gleder vi oss til å ta fatt på den jobben, for det står attraktive kamper i kø, sier Jansen Hagen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media