RBK-ere vil ha hevn mot LSK

Møtes i kveld.

• Direkte 18.00: Sju kamper i Tippeligaen

(Dagbladet.no) Marek Sapara og Anthony Annan har en ting til felles foran kveldens kamp på Åråsen mellom Lillestrøm og Rosenborg.

Begge er svært sugne på revansje.

De har en bronsemedalje i sikte - og samtidig som de kjemper om den, vil de gjerne stikke kjepper i LSK-hjulene. De to midtbanespillerne husker nemlig godt forrige gang de var på Åråsen.

- Får det nok tøft

Lillestrøm kjemper nå mot nedrykk. Tidligere denne sesongen har trenerne i perioder vært svært misfornøyd med innstillingen og innsatsen til spillerne. De har savnet den sedvanlige LSK-krigingen.

Nå, med to serierunder igjen, bør denne innstillingen være på plass.

- Vi får det helt sikkert tøft mot LSKs midtbanefightere, men jeg er veldig motivert til denne kampen. Forrige gang jeg var der prøvde LSK-fansen å psyke meg ut. Vi kjørte hele kampen, og så tapte vi 4-1, sier Sapara til RBK.no.

VIL SKAPE TRØBBEL: Rosenborg-spiller Marek Sapara vil reise seg etter det sure tapet trønderne gikk på siste de møtte Lillestrøm. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
VIL SKAPE TRØBBEL: Rosenborg-spiller Marek Sapara vil reise seg etter det sure tapet trønderne gikk på siste de møtte Lillestrøm. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

Også Annan gikk på en smell sist han var på Romerike.

- Jeg er hevnlysten jeg også. Sundgot scoret med hånda da jeg var der med Stabæk i semifinalen i fjor. Det hele var bare sørgelig, sier han til Rosenborg-sida.

- Mange dårlige opplevelser

Det ble også mye etterspill etter seriekampen mellom Stabæk og Lillestrøm på Nadderud tidligere i år, da Annan spilte for bæringene.

Kahled Mouelhi prøvde å slå ballen ut av hendene på Annan rett før slutt og Stabæk-spilleren falt som en sekk i bakken. Mouelhi ble utvist.

- Jeg prøvde bare å ta ballen for at de skulle sette raskt i gang. Jeg traff bare ballen og det er aldri noe rødt kort, sa Mouelhi.

- Han slår etter ballen, men treffer meg i ansiktet. Det er et klart rødt kort, sa Annan.

Nå er han i Rosenborg, og i kveld vil han bidra til å holde Rosenborg i medaljekampen og samtidig sende Lillestrøm ett skritt nærmere 1. divisjon.

RBK-ere vil ha hevn mot LSK

- Jeg har helt klart mange dårlige opplevelser mot Lillestrøm, så nå er det tid for hevn, sier han.

MANGE GAMLE MINNER: Tidligere Stabæk-spiller, nå i Rosenborg, Anthony Annan, falt om da Kahled Mouelhi slo ballen ut av hendene på ham sist de to spillerne møttes. Mouelhi ble utvist.