Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK fikk bank

En dårlig start ødela Rosenborgs sjanse mot Feyenoord.Ørjan på gang

Rosenborg startet elendi mot Feynoord i Maspalomas-turneringen i kveld. Det endte med 1-4-tap.

- Jeg synes vi har gjennomført tre gode omganger på to dager, men førsteomgangen i dag ødela helhetsinntrykket, sa Rosenborg-trener Per Joar Hansen etter kampen.

Mandag så han sitt lag snu 0-2 til 3-2 mot Sparta Praha. Tirsdag var det ingen vei tilbake etter at den nederlandske toppklubben kom tre mål foran i løpet av de første 19 minuttene.

Dårlig dømming

- Med 0-3 mot et så godt lag blir det en lang oppoverbakke, men vi tok oss iallfall sammen. Jeg synes det defensive arbeidet har vært godt, bortsett fra de første 20 minuttene i dag, sa han.

Et noe billig straffespark ga Dirk Kuyt sjansen til å gi Feyenoord ledelsen. Så scoret Feyenoord to ganger til, ved Danko Lazovic og Kuyt, etter gjennomspill der mange ventet på offsideavblåsning.

Hansen ville ikke komme med bortforklaringer, men synes nok at dommeroppsettet var noe merkelig.

- Når man innbyr til eliteturnering, bør man vel også ha elitedommere, sa han.

Rosenborg reduserte på et realt selvmål av Pascal Bosschaart etter en snau halvtime. Flere mål ble det ikke før Kuyt fastsatte resultatet kampens i siste minutt.

Rønningen god

Ivar Rønningen voktet Rosenborg-målet tirsdag og sto for flere gode redninger. Midtstopperne (Christer Basma og Erik Hoftun) spilte seg opp etter en noe rufsete åpning, mens Daniel Braaten var den som skapte mest framover. Roar Strand var også kreativ den korte tiden han spilte.

Braaten var gjennom et par minutter før pause og kom seg forbi keeper, men kom for langt ut og fikk ikke satt ballen i åpent mål. Han ble hindret av keeper og kunne godt fått straffe.

Harald Brattbakk hadde et farlig frispark etter at han kom inn, men det ble slått til corner.

I kveld holdt assistenttrener Nils Arne Eggen seg på tribunen. Han gikk ikke ned til benken, som han gjorde et stykke ut i kampen mot Sparta Praha.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media