RBK for rutinert for Fredrikstad

Rutinen avgjorde for Rosenborg. Fredrikstad ble slått 2-0 foran vel 10 000 tilskuere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg kunne reise hjem til Trondheim med nye tre poeng i kofferten etter en underholdende kamp der lagene hadde initiativet i en omgang hver.

De regjerende seriemesterne fikk slett ikke poengene gratis, men man satt, til tross for en innledningsoffensiv av Fredrikstad, med følelsen av at det ikke kom noe uventet resultat fra Fredrikstad stadion denne kvelden. Rosenborg har rutinen fra slike oppgjør, noe Fredrikstad mangler. Spesielt i avslutningene var forskjellen åpenbar.

Rosenborg under press

Fredrikstad gikk respektløst til verks og hadde Rosenborg i kne i store deler av første omgang. Anført av midtbanekrigeren Roger Risholt og en kreativ Simen Brenne ble RBK-forsvaret satt under press.

Både Håkan Söderstjerna og Dag Frode Hornseth hadde muligheter til å føre hjemmelaget i ledelsen, men manglet den nødvendige roen i avslutningene.

Rosenborg manglet flyt i spillet og hadde faktisk ikke et eneste skudd på mål før laget tok ledelsen på en innøvd cornervariant to minutter før pause. Frode Johnsen kunne ganske uforstyrret stige til værs og stange RBK i ledelsen etter et presist slått hjørnespark av Fredrik Winsnes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer