Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK forhandler med Sollied

Nils Skutle reiste til Belgia i dag.

Dagen etter at Rosenborgs avskiltede trener Ola By Rise ledet klubben til seriegull, reiste daglig leder Nils Skutle til Belgia for å lokke Trond Sollied til Trondheim.

- Nils (Skutle) reiste ned i dag. Dette for å slippe unna medietrykket det ville blitt å holde et møte i Nederland i forbindelse med PSV-kampen, sa RBK-direktør Rune Bratseth til adressa.no søndag kveld.

I et intervju med NRK sa Bratseth at eks-trener Nils Arne Eggen har gitt klubben beskjed om at han ikke er aktuell til trenerjobben. Nå satser Bratseth og co. alt på ett kort: Trond Sollied.

Det har lenge vært klart at møtet med Sollied skulle finne sted, men for å slippe presseoppstyr ble samtalene lagt til søndag.

Tidligere i uken ga Rosenborgs styreleder Ove Snuruås samtykke til å bruke mange penger på å få Trond Sollied til Lerkendal.

- Det er viktigere å få tak i rett mann nå enn å spare penger, sa styrelederen til Adresseavisen.

Rent økonomisk har derfor Skutle gode kort på hånden.

Brugge sliter med Sollieds lønn, som ligger på et sted mellom 8 og 9 millioner kroner i året. Sollied har halvannet år igjen av kontrakten med belgiske Brugge. Hvor mye det koster å kjøpe Sollied ut av kontrakten med belgierne, er uvisst.

Sollied var hovedtrener for Rosenborg da Nils Arne Eggen tok ett års pause i 1998. Da ledet han laget til Mesterligaen og vant seriegull og NM-sølv.

(®NTB)

ÅPEN FOR TRONDHEIM: - Hvis ikke hadde det ikke vært noe poeng å snakke med ham, sier Bratseth til NRK.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media