VENTER PÅ LØSNING: Erik Hamrén er RBK-trener så lenge klubben og det svenske fotballforbundet ikke blir enige. Foto: Heiko Junge / Scanpix
VENTER PÅ LØSNING: Erik Hamrén er RBK-trener så lenge klubben og det svenske fotballforbundet ikke blir enige. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

RBK forhandler med Sverige igjen

Vurderer å senke millionkrav for Hamrén.

|||(Dagbladet): Erik Hamrén vil slutte 1. juni. Rosenborg vil la svensken bli landslagssjef på fulltid samme dato.

Men Sverige vil ikke betale for det, og venter gjerne til 1. september.

Nå vurderer Rosenborg å senke pengekravet det svenske fotballforbundet har fått av trønderklubben, skriver Adresseavisen.

- Vi ønsker å finne en løsning, og jobber konstruktivt med dette, sier RBK-leder Nils Skutle til avisa.

Ifølge lokalavisa vil RBK ha en drøy million kroner for at svenskene får Hamrén tre måneder for tida, mens forbundet tidligere i uka ønsket å beholde den opprinnelige avtalen.

Adresseavisa mener det til og med kan være aktuelt for RBK å la Hamrén gå uten ekstra kompensasjon i juni, men det vil ikke Skutle kommentere.

Rosenborg har tidligere sagt at det er «best for klubben» dersom Hamrén forsvinner tidlig, og onsdag var det klar forhandlingsvilje på brakka ved Lerkendal.

- Vi i Rosenborg er fortsatt i god tro når det gjelder å komme til enighet. Vi håper å fortsette dialogen med SvFF slik at vi kommer frem til en god løsning for alle parter, skrev RBK i en pressemelding.

RBKs plan skal være å hente inn Nils Arne Eggen som trenervikar når Hamrén slutter,