RBK fortsatt ubeseiret etter Strand-utlikning

- Vi er heldige i dag, sier Hamrén.

REDDET POENG: Roar Strand utlikner til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Odd-Grenland og Rosenborg på Skagerak Arena. Uavgjort var et greit resultat etter en morsom fotballkamp.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
REDDET POENG: Roar Strand utlikner til 1-1 under eliteseriekampen i fotball mellom Odd-Grenland og Rosenborg på Skagerak Arena. Uavgjort var et greit resultat etter en morsom fotballkamp. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN/OSLO (Dagbladet.no): Odd Grenland — RBK 1-1 (1-0)

RBK nekter fortsatt å tape. Mot Odd ble de til tider utspilt i første omgang, men en utlikning fra Roar Strand i en god andre omgang gjorde at trønderne fikk med seg ett poeng hjem fra toppkampen i Skien.

- Vi var for svake de første 30 minuttene. Da var vi heldige at vi ikke slapp inn flere mål. Etter hvert klarer vi å reise oss. Fotball handler om å vinne dueller, sier RBK-trener Erik Hamrén.

Et oppgjør som tidvis var ren propaganda for norsk fotball og den underholdningen den tidivs kan by på.— Jeg er fornøyd. Fornøyd med laget, fornøyd med publikum og fornøyd med at vi klarte å spille 1-1 mot et lag med mye større ressurser, sier Odd-trener Dag Eilev Fagermo til NTB.

Fantastiske prestasjonerBentley startet med å hente fram et mål fra den aller øverste hylla.

Den kvikke spissen snappet opp ballen etter et Brenne-inlegg, lurte Kris Stadsgaard og Mikael Lustig langt opp i pølsebua og klinket ballen utagbart ned i hjørnet for RBK-keeper Rune Jarstein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer