RBK fortsetter å forsyne Cluj

Koné solgt i går.

(Dagbladet.no): Like før midnatt i går ble Rosenborgs kraftspiss Yssouf Koné solgt til CFR Cluj, skriver Nettavisen. 

Koné blir den tredje Rosenborgspilleren som har forflyttet seg til den rumenske klubben iløpet av kort tid, etter Lars Hirschfeld og Michael Dorsin. 

Koné har slitt med å få spilletid i Trondheim, men har startet seks kamper og scoret tre mål i årets tippeliga. Den kraftige spissen har vært et godt alternativ til Steffen Iversen, som har slitt med å finne scoringsformen denne sesongen.


Champions League 

Den rumenske klubben har skaffet seg en appetitt på Rosenborg- spillere og har fra før av kjøpt inn svensken Michael Dorsin og kanadieren Lars Hirschfeld.

I tillegg til Hirschfeld og Dorsin og nå Koné, domineres CFR Cluj av argentinske, brasilianske og portugisiske spillerimporter.

CFR Cluj er allerede direkte kvalifisert til høstens mesterliga, siden de vant den rumenske serien, med de to eks-trønderne involvert.

Blir til august

Spissen fra Burkina Faso kommer til å slutte seg til sin nye klubb når det norske overgangsvinduet åpner i august.

ALENE PÅ TOPP:Steffen Iversen begynner å bli ensom som spiss i klubben. Her er Koné og Iversen i seiersrus etter at 2-0 mot Valencia på Mestalla stadium 6. November 2007. FOTO: VICTOR FRAILE/ REUTERS
ALENE PÅ TOPP:Steffen Iversen begynner å bli ensom som spiss i klubben. Her er Koné og Iversen i seiersrus etter at 2-0 mot Valencia på Mestalla stadium 6. November 2007. FOTO: VICTOR FRAILE/ REUTERS Vis mer

- Det har både med å gjøre at det blir vanskelig for dem å finne en erstatter for meg nå, og fordi jeg ønsker å hjelpe RBK i Intertoto-cupen, sier Koné.

RBK fortsetter å forsyne Cluj