Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK går for Sollied

Åpner lommeboka for å få ham.

Rosenborg-ledelsen har bestemt seg for Trond Sollied som ny trener. Klubbledelsen er innstilt på å åpne lommeboka for Brugge-treneren.

Adresseavisen skriver at styrelederen i Rosenborg, Ove Snuruås, gir Rune Bratseth muligheten til å bruke mange penger på å sikre seg Trond Sollieds underskrift.

- Det er viktigere å få tak i riktig mann nå enn å spare penger, sier Snuruås.

Derfor har Bratseth og direktør Nils Skutle gode kort på hånden når de møter Trond Sollied i Belgia i neste uke. Rent økonomisk virker det som om det er få hindringer for RBK-lederne.

Adresseavisen skriver at den belgiske klubben Brugge sliter med Trond Sollieds lønn, som skal være på mellom åtte og ni millioner kroner i året. Rosenborg skal være i stand til å betale like mye, men prinsipielt er det vanskelig.

- Det blir feil hvis lønnsforskjellene på trenerne blir for store, sier rune Bratseth.

Offensiv innstilling

Rosenborg-lederne vil møte Trond Sollied med en offensiv innstilling i neste uke.

- Vi bør finne den riktige treneren som kan være her over lengre tid nå, men vi får se hva som skjer, sier Bratseth.

Sollied, som tidligere har vært Rosenborg-trener i en sesong, har halvannet år igjen av kontrakten sin med Brugge. Det er uvisst hva det vil koste RBK å kjøpe Sollied fri fra kontrakten sin med den belgiske klubben, men fordi Brugge har så store lønnsutgifter på Sollied, kan det hende at de lar ham gå fritt. Det er i hvert fall et håp i Trondheim.

RBK-lederne har et håp om at det kan bli en løsning med Trond Sollied, for dersom han ikke hadde vært interessert i en retur til Lerkendal, ville han trolig ikke møtt RBK-lederne i neste uke.

- Fotballaget er det viktigste for oss. Vi tenker på det først, og, for eksempel, bygging av eventuelt tak over Lerkendal som nummer to. Å bygge tak over banen må ikke bli så ressurstappende at det går ut over styrken til laget, sier Ove Snuruås til Adresseavisen.

(®NTB)

DYR MANN: Trond Sollied er fortsatt under kontrakt med Club Brugge.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media