Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK gir ikke opp Borges

Varsler nytt framstøt mot FFK-spiller.

STORKAMP: Celso Borges fikk bryne seg på Javier Mascherano (t.h) og Argentina natt til onsdag. Foto: AFP/Yuri CORTEZ
STORKAMP: Celso Borges fikk bryne seg på Javier Mascherano (t.h) og Argentina natt til onsdag. Foto: AFP/Yuri CORTEZ Vis mer

(Dagbladet): Celso Borges er for tida Tippeligaens mest omsvermete fotballspiller.

Tidlig i mars ble det klart at Rosenborg og Jan Jönsson var interesserte i costarikaneren, og denne uka ble det hevdet at Vålerenga ville gi sju millioner kroner for 22-åringen.

Fredrikstad avviste i går at midtbanespilleren blir solgt før overgangsvinduet stenger i natt, men åpnet opp for at Borges forsvinner til sommeren.

Da står Rosenborg klar på nytt, skriver Adresseavisen.

- Borges er en mann vi har fulgt en stund, og som vi også har snakket med FFK om. Han er veldig aktuell igjen til sommeren, sier Erik Hoftun til regionavisa.

Trønderne fikk hastverk da VIFs bud på spilleren med 14 seriemål i adeccoligaen forrige sesong ble kjent. En telefon til FFK skapte trygghet i at Borges ikke blir solgt til noen i vår.

- Vi hadde kontakt, men fikk inntrykk av at det var uaktuelt. Da blir det slik denne gangen, sier Hoftun.

Spillerens agent Javer Cordon har i tillegg antydet at RBK frister costaricaneren mer enn VIF. I Fredrikstad begynner de å bli mektig lei overgangsvinduet og spekulasjoner om Borges.

- Jeg skal ærlig innrømme at jeg er glad det snart er stengt. Det er slitsomt å kommentere løse rykter i lengden, sier FFK-leder Svein Johannessen til Fredriksstad Blad.

TRIPPEL-BORGES: Celso Borges (t.v.) scoret tre ganger i treningskamp mot Stabæk før sesongstart. Foto: Erlend Aas / Scanpix
TRIPPEL-BORGES: Celso Borges (t.v.) scoret tre ganger i treningskamp mot Stabæk før sesongstart. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media