RBK gir ikke opp Nilsson

Svensken avventer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg har ikke gitt opp håpet om å få Per Nilsson til klubben, skriver Adresseavisen.

Selv om Odd Grenland tirsdag satte ned foten vedrørende mulig salg av Nilsson og leie av Yssouf Koné, vet Adresseavisen at de to klubbene fortsatt har samtaler hvor navnet Per Nilsson er temaet.

- Jeg kjenner ikke til at det er noe formelt som foregår mellom klubbene. I alle fall ikke på mitt nivå. Men det kan hende at sportsdirektørene snakker sammen, sier fungerende styreleder i skiensklubben, Tom Helge Rønning.

Hallvar Thoresen ville ikke kommentere dette fredag, mens Rune Bratseth var utilgjengelig for Adresseavisen.

Ifølge Per Nilssons agent, Martin Klette, må det skje en avklaring rundt Nilsson før overgangsvinduet stenger 31. august.

- Han er klar på at han vil til en klubb som er bedre, og hvor han kan utvikles som fotballspiller. Han avventer nå situasjonen, sier han.

Rosenborg er, ifølge Klette, bare én av flere klubber som er interessert. Deriblant har Elfsborg, som har solgt sin forsvarsklippe Jon Jönsson til Toulouse for cirka 25 millioner kroner, vist interesse.

(NTB)

FORTSATT RBK-AKTUELL: Rosenborg nekter å gi opp en overgang for Pelle Nilsson. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX
FORTSATT RBK-AKTUELL: Rosenborg nekter å gi opp en overgang for Pelle Nilsson. Foto: BIRTE ULVESETH/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer