Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-gutta takker Hamrén for poengene

- Trenerens tale vant kampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tom Nordlies LSK ble sendt hjem med fire i sekken 16.mai og siden det har formkurven på Lerkendal pekt én vei: etter en særdeles rufsete start har RBK plukket 14 poeng på de siste seks kampene.


I går
snudde trønderne kampen mot Aalesud anført av en god Steffen Iversen. Med en kamp mer spilt, er det nå bare seks poeng opp til serieleder Stabæk fra RBK på bronseplass.

Spillerne gir den nye treneren Erik Hamrén mye av æren for framgangen.

- Han snakker om «attityd», får oss til å heve hodet og aldri gi opp, han vet hva han holder på med. Han sier så mye bra, skryter RBKs unge midtbanestjerne Alexander Tettey til Adressa.no.

Tettey kjenner igjen mekanismene fra sin egen erfaring med treneryrket - pc-spillet «Football Manager».

- Når jeg oppmuntrer dem sier spillerne etter kampen at det var trenerens tale som vant kampen. Jeg er helt enig....jeg takker RBK for at de har funnet Erik Hamrén, sier Tettey.

Skyter frem brystkassa

I går kom RBK nok en gang under på hjemmebane, men snudde til seier med god angrepsfotball i større og større rom etter at Diego Silva ble utvist.

SNUDDE TIL SEIER: En drivende god Steffen Iversen og RBK snudde til seier mot Aalesund i går kveld. Mye av æren for Erik Hamrén. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
SNUDDE TIL SEIER: En drivende god Steffen Iversen og RBK snudde til seier mot Aalesund i går kveld. Mye av æren for Erik Hamrén. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer

Og en inspirerende pep-talk i garderoben.

- Det er tungt å ligge under, men Erik sier mye positivt i pausen. Han får oss til å skyte frem brystkassa og tro på at det er mulig. Han sier alle de riktige tingene, sier Rune Almenning Jarstein.

Svensken selv setter pris på skryten og er fornøyd med tre poeng, men mener RBK fortsatt har en lang vei å gå før de er på det nivået han ønsker.

- Jeg er ikke fornøyd med effektiviteten, men det viser klasse at vi snur fra 0-1 til 3-1, sier Hamrén.

For tiden antakelig Trondheims desidert mest populæres svenske.

image: RBK-gutta takker Hamrén for poengene
<B>ENGASJERT:</B> Det handler mye om «attityd» i Erik Hamréns retorikk. OG det ser ut til å fungere bra, etter tabellen å dømme.
<B>SOM FOOTBALL MANAGER:</B> Alexander Tettey skryter av trenerens evner som motivator. Her feirer han den noe heldige utlikningen i gårsdagens oppgjør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!