Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK handlet keeper på Rema

Rosenborg har tatt ut troppen til Champions League. Blant de 25 finnes Christian Johansen, som inntil nylig sto i mål for 2. divisjonslaget Tiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I første omgang blir Johansen utleid til Rosenborg for to måneder. Jobben på Rema har han ikke sagt opp ennå.

Også afrikanske George Boateng, er inkludert i lista RBK sender til Uefa før Champions League-fristen går ut om tre dager.

Men 19-årige Johansen er definitivt den største overraskelsen fra Lerkendal før alvoret starter 13. september.

Johansen har trent med RBK den siste uka, og var tidligere denne sesongen kjent som en av keeperne som slapp inn mest mål i 2. divisjon.

Sist sesong var Johansen en av RBK-supporterne som tok buss til Dortmund for å se trønderne i aksjon. Denne gangen flyr han sammen med resten av laget.

Men keeperen er fortsatt litt usikker på om han virkelig blir Rosenborgs tredjekeeper i Champions League.

- Bare jeg blir fritatt for militærtjenesten så. Jeg er innkalt 12.september. Det er kjedelig om drømmen stopper der, sier Christian til Adresseavisen.

- Jeg har ikke hatt noen ambisjoner. Fotball har bare vært moro. Nå må jeg kanskje satse høyere, sier han.

Her er RBK-troppen: Arni Arason, Jørn Jamtfall, Christian Johansen, Christer Basma, Bent Inge Johnsen, Erik Hoftun, Ståle Stensaas, Børge Hernes, Lasse Strand, Fredrik Winsnes, Ørjan Berg, Bent Skammelsrud, Roar Strand, Jan Derek Sørensen, Frode Johnsen, Morten Knutsen, Petter Belsvik, Robert Boateng, Tor Trondsen, Christer George, Jarle Steinsland, Mads Skjærvold, Kenneth Storvik, Øyvind Svenning og Are Tronseth.

(Dagbladet.no)