- RBK har budt ti millioner for Jarstein

Odd bekrefter konkret bud.

(Dagbladet.no): Odd Grenland-direktør Hans Erik Utne bekrefter overfor Varden at klubben har mottatt et konkret bud på keeper Rune Almenning Jarstein (23).

Han vil ikke si hvor stort budet er og hvilken klubb det kommer fra. Men ifølge skiensavisa er det snakk om snaue ti millioner fra Rosenborg.

Jarstein har spilt i Odd Grenland siden 2002-sesongen, men etter nedrykket i høst er han på jakt etter ny klubb.

- Jeg har vært her såpass lenge nå, og jeg trenger nye utfordringer. Jeg har ambisjoner på landslaget, og da er det ikke bra å spille i 1. divisjon, sier han til Varden.

Vålerenga har også blitt knyttet til landslagskeeperen. Osloklubben forlenger ikke kontrakten med sin islandske keeper Arni Gautur Arason.

Samtidig blir Jarstein med jevne mellomrom knyttet til utenlandske klubber. I ung alder prøvespilte han for både Manchester United og Bayern München.

TIL RBK? Rune Almenning Jarstein vil skifte klubb for å kjempe videre om keeperplassen på landslaget. Her på siste samling med landslagets og Rosenborgs keepertrener Jørn Jamtfall. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
TIL RBK? Rune Almenning Jarstein vil skifte klubb for å kjempe videre om keeperplassen på landslaget. Her på siste samling med landslagets og Rosenborgs keepertrener Jørn Jamtfall. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer
- RBK har budt ti millioner for Jarstein