- RBK har vært helt overlegne

Fotball-Norge gratulerer trønderne med gullet. Lite imponert over resten av lagene.

GULL: Påskriften på Mikael Lustigs (t.v.) t-skjorte taler sitt tydelige språk: Rosenborg har tatt seriegull - et overlegent seriegull, mener norske fotballeksperter.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
GULL: Påskriften på Mikael Lustigs (t.v.) t-skjorte taler sitt tydelige språk: Rosenborg har tatt seriegull - et overlegent seriegull, mener norske fotballeksperter. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 0-2.

Med seieren over Molde i kveld har Rosenborg sikret seg seriegullet. Fire runder før slutt står de uten tap i årets tippeliga.

- Det er bare å ta av seg hatten. De har vært helt overlegne i år. Veldig solide defensivt og med en imponerende lagmoral, sier Nils Johan Semb til Dagbladet. Han mener det avgjørende har vært at RBK har holdt et stabilt nivå gjennom hele sesongen.

- Molde har spilt godt på sitt beste, men Rosenborgs laveste nivå er mye høyere enn Moldes laveste nivå. Trøndene har vært overlegne på stabiliteten.

- En klasse for segArne Scheie er ikke overrasket over trøndersk dominans.

- Under Hamrén har de utviklet seg og blitt veldig gode defensivt, de slipper ikke inn noen tullemål. De har matchvinnere over hele banen. Jeg er spent på å se dem i mesterligaen neste år.

Karl Petter Løken gleder seg over at gamleklubben tar nok et seriegull.

- Rosenborg har vært litt bedre enn resten hele veien. De har vært veldig gode defensivt og har blitt bedre og bedre offensivt utover i sesongen. Det er en veldig, veldig fortjent seier fordi de har vært i en klasse for seg. Viktig trenerDen svenske treneren Erik Hamrén får mye skryt av ekspertene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer