Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-helten er strekkskadd

Daniel Braaten ute på ubestemt tid.

(Dagbladet.no): Han kom inn i pausen, kjørte sambashow med Start-forsvaret og sto bak alle tre RBK-målene mot Start i går kveld.

Men Rosenborg-fansen trenger foreløpig ikke å hyle etter startplass for Daniel Braaten mot Vålerenga på Ullevaal søndag.

Det er ikke sikkert Braaten er med i troppen.

Driblefanten er nemlig strekkskadd, skriver VG. Han aner ikke hvor langvarig skaden er, men utelukker trening med RBK-laget i dag.

- Han har fått en strekk. Vi vet ikke hvor alvorlig det er. Men det er fare for at han ikke starter neste seriekamp, sier Per-Mathias Høgmo til avisa.

Overfor Dagbladet i dag virker ikke Braaten å være særlig bekymret over skaden. Når han får spørsmål om han kan bli en ny Ole Gunnar Solskjær - som var yppelig som reserve i Manchester United - er han avvisende.

- Nei, for meg vil det være en skandale, sier Braaten til Dagbladet.

23-åringen kom inn for Øyvind Storflor de siste 45 minuttene i går, og innrømmer at han mangler tålmodighet til å sitte på benken igjen og igjen.

SATTE FART PÅ RBK: Daniel Braaten feirer Frode Johnsens andre mål i går, sammen med Steffen Iversen. Begge foto: Scanpix
SATTE FART PÅ RBK: Daniel Braaten feirer Frode Johnsens andre mål i går, sammen med Steffen Iversen. Begge foto: Scanpix Vis mer

- Jeg har ikke det. Jeg ønsker jo å bli best mulig, og da kan man ikke sitte på benken, sier Braaten til Dagbladet.

Vingfantomet er ikke den eneste i Høgmos tropp som skal til RBK-klinikken i dagene framover. Miika Koppinen og Roar Strand måtte begge forlate banen med kneskader på Lerkendal i går kveld.

• Din kommentar: Er han best som innbytter, eller skal Braaten starte mot VIF hvis han er frisk?

FIKSET STRAFFE: Braaten grep sjansen som reserve mot Start.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling