TIL LERKENDAL: Bakary Sare (t.v) bytter ut Anderlecht, der han har vært siden han var 16, med Rosenborg. Foto: REUTERS/Thierry Roge
TIL LERKENDAL: Bakary Sare (t.v) bytter ut Anderlecht, der han har vært siden han var 16, med Rosenborg. Foto: REUTERS/Thierry RogeVis mer

RBK henter ivorianer fra Anderlecht

Erstatter Annan?

||| (Dagbladet): Rosenborg er i ferd med å sikre seg Bakary Saré fra Anderlecht, skriver rbk.no.

20-åringen fra Elfenbenskysten er midtbanespiller og kommer på lån ut året. Trønderne er allerede enige med den belgiske klubben om avtalen, bare detaljer gjenstår.

- Han er en midtbanespiller med gode ferdigheter, som kan bekle både sentral midtbane og indreløper, sier Erik Hoftun til klubbnettstedet.

Sentral midtbane blir fort den mest aktuelle posisjonen for ivorianeren, dersom Anthony Annan selges i løpet av dagen.

Søndag kveld mente VM-spilleren fra Ghana at Galatasaray hadde lagt inn bud på ham, men det ble avkreftet av Hoftun dagen derpå.

- Jeg vet at det har vært interesse for Anthony, men vi har ikke fått noen konkrete bud på ham. Slik jeg ser det er det ingen indikasjoner på at Anthony forsvinner i dette vinduet, sa Hoftun.

Saré blir RBKs andre lån på kort tid, i går ble den svenske stopperen Mattias Bjärsmyr hentet fra Panathinaikos - fram til neste sommer.

Overgangsstudio: Følg alle kjøp og salg på den siste dagen