RBK i nye Sæternes-samtaler

I morgen skal RBK-direktør Rune Bratseth ha en ny overgangsprat med Bengt Sæternes' agent Einar Baardsen.

Bodø/Glimt har allerede akseptert Rosenborgs bud på 11 mill. kroner for spissen. Dermed er det opp til 27-åringen om han blir ny RBK-spiss.

Overgangen drøyer fordi Sæternes fortsatt ikke har gitt tilbakemelding på kontrakten han er tilbudt på Lerkendal, og fordi han også vurderer en overgang til en proffklubb i utlandet.

Nå varsler Bratseth at Sæternes snart må ta en avgjørelse om RBK-spill.

- Han må være motivert dersom han skal komme hit. Det kan vi ikke være sikre på, selv om han sa det var smigrende at Rosenborg vil ha ham, sier Bratseth til Dagbladet.no.

- Utvikling hele tida

Tre italienske klubber og et fransk lag har snust på Glimt-toppscoreren den siste tida. Mye tyder på at Sæternes velger profflivet, dersom en av dem legger inn bud.

- Ingenting er avgjort, vi snakker med RBK i morgen. Vi jobber fortsatt med utenlandske klubber som har vist interesse. Det er utvikling hele tida, sier Einar Baardsen til Dagbladet.no.

Agenten bekrefter at ingen av de aktuelle klubbene har lagt inn et bud på Sæternes.

- Men det var heller ikke planen. Vi jobbet mot en avklaring i midten av juni, og så kom Rosenborg og fortstyrret litt. Vi har tid, i motsetning til andre, sier Baardsen.

Baardsen vil ikke spekulere om Sæternes blir RBK-spiller etter samtalene med Bratseth i morgen.

- Nei, vi vil ikke forskuttere noe, sier agenten.

Johnsen dropper operasjon

Om Sæternes glipper for RBK, kan spisskrisen i klubben likevel være avblåst. Frode Johnsen skriver på sin hjemmeside at han ikke skal opereres og kan være i trening snart.

- Helt uaktuelt er det vel heller ikke, sier Johnsen om mulighetene for at han er på banen mot nettopp Glimt søndag.

(Dagbladet.no)

(Dagbladet.no)

UVISS FRAMTID:</B> Bengt Sæternes virker tapt for Bodø/Glimt, men foreløpig er det ikke klart hva som blir neste stopp for spissen. Foto: SCANPIX