Mike Jensen uaktuell mot Vardar Skopje

RBK-kapteinen ikke med mot Vardar på grunn av fødsel

Mike Jensen var ikke med på flyet til sørover onsdag morgen, og han er dermed også uaktuell til kampen mot Vardar torsdag.

SKAL BLI FAR: Mike Jensen blir værende igjen i Trondheim når Rosenborg møter Vardar Skopje i Makedonia. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SKAL BLI FAR: Mike Jensen blir værende igjen i Trondheim når Rosenborg møter Vardar Skopje i Makedonia. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Han og kjæresten Nadia venter sitt andre barn og har termin i disse dager.

Organisasjonssjef i RBK, Trond Alstad, bekrefter dette overfor Adresseavisen onsdag morgen.

Det blir ingen kamp i europaligaen for dansken denne gangen. Rosenborg er uansett uten mulighet til avansement før den avsluttende kampen mot makedonerne.

Da Adresseavisen snakket med Jensen om saken fredag fortalte han at han kunne bli far igjen «når som helst» i desember.

- Jeg har en jente på fem, og nå kommer det en gutt. Jeg gleder meg vilt, og er like spent som første gang, smilte han - og la til:

Jensen ønsket imidlertid ikke å røpe hva sønnen skal hete, men sier han synes det er helt greit at det fylles på med trøndere i familien Jensen.

- Eldstedatteren di (Alba 5) er født i Danmark, men har bodd i Trøndelag nesten hele livet. Din sønn blir født i Trondheim. Du nærmer det veldig å ha en ren trønderfamilie, nå?

- Hehe. Ja, men det er bare fint. Så lærer de seg to språk, også. Dette blir bra, sa Jensen.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer