Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-Kåre: - Det er pressen som har framstilt Solskjær som verdens beste trener

Ingen bekymring i Trondheim.

IKKE BEKYMRET: Kåre Ingebrigtsen mener ingen trenere, inkludert Ole Gunnar Solskjær, kan revolusjonere et lag i norsk fotball. Derfor er han lite bekymret over nyansettelsen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
IKKE BEKYMRET: Kåre Ingebrigtsen mener ingen trenere, inkludert Ole Gunnar Solskjær, kan revolusjonere et lag i norsk fotball. Derfor er han lite bekymret over nyansettelsen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I formiddag ble det kjent at Ole Gunnar Solskjær blir manager i Molde etter et år utenfor toppfotballen.

Det opplyser klubben på sine nettsider

«Molde Fotballklubb har inngått en 3 ½ års avtale med Ole Gunnar Solskjær som ny manager i klubben. Ole Gunnar trer inn med øyeblikkelig virkning og vil lede laget mot Celtic FC i Europa League torsdag 22.oktober kl.21.05», skriver klubben. 

- Strålende Rosenborg-sjef Kåre Ingebrigtsen, som er på vei til Italia før morgendagens bortemøte med Lazio i Europa League, ønsker Solskjær velkommen tilbake til Tippeligaen.

- Jeg synes det er strålende at Ole Gunnar er tilbake i Tippeligaen. Han tar med seg mye, og han kan føre til at interessen øker. Han er en ålreit fyr og dyktig trener, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Så det er ikke sånn at dere skjelver i buksene i Trondheim nå?

- Nei. Det er norsk presse som har framstilt ham som verdens beste trener. Det er ingen trenere i Norge som kan revolusjonere et lag. Ole Gunnar gjorde en strålende jobb sist han var i Molde, men Tor Ole (Skullerud) gjorde det like bra etter at han tok over. Vi er vel omtrent like flinke hele gjengen, sier «brutter'n», og gir dermed Viasat-ekspert Morten Langli feil.

Langli tvitret nemlig dette i formiddag: «Solskjær til Molde var nok ikke det RBK håpet på. Dårlige nyheter for haltende VIF, Viking osv også».

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal tror, på sin side, Molde blir en utfordrer til Rosenborg neste sesong.


- Men det ville de vært uansett. De har tatt mange poeng i serien i det siste, gjort det bra i Europa, og har et bra lag. Han slipper å starte helt på nytt når han kommer inn, og de blir sterke neste sesong uansett hvem som trener. De har et godt nok lag til å kjempe med Rosenborg om seriegullet, sier Rekdal til Aftenposten.

Molde har hatt en svak sesong i Tippeligaen, og tre runder før slutt ligger romsdalingene på 7. plass, hele 19 poeng bak RBK. Håpet i Molde er selvsagt at det forspranget kan forsvinne med Solskjær i sjefsstolen neste sesong.

Går for Lazio-skalp Bortsette fra Pål André Helland, melder Kåre Ingebrigtsen forøvrig om en skadefri tropp før Rosenborgs bortemøte med Lazio i morgen kveld.

- Vi drar til Italia for å vinne. Vi har en plan om å komme derfra med tre poeng, og den likner mye på planen vi hadde før bortemøtet med St. Etienne. Vi må tørre å stole på oss selv, sier Ingebrigtsen til Dagbladet.

TILBAKE: Omtrent ett år etter at han var ferdig i Cardiff, er Ole Gunnar Solskjær tilbake som manager. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB Scanpix
TILBAKE: Omtrent ett år etter at han var ferdig i Cardiff, er Ole Gunnar Solskjær tilbake som manager. Foto: Gareth Everett / Huw Evans Picture Agency / NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!