Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK kaster bort blekket

Start nekter å selge Håland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rosenborg har tatt kontakt med Start med tanke på å kjøpe midtstopper Atle Roar Håland. Hålands agent Stig Lillejord har ikke vært avvisende til en trønder-overgang for sin klient.

Men Erik Soler sier det er totalt uaktuelt å selge kapteinen.

- Jeg forstår ikke at Rosenborg gidder å bruke blekk og tid på å sende brev til oss en gang. For oss er det totalt uaktuelt å selge Atle Roar Håland, sier Soler til fvn.no.

Og legger til at penger ikke er en motivasjon for salg.

- Vårt fokus er ikke å tjene penger på spillersalg. Vi skal ha et best mulig lag slik at vi får en best mulig sportslig sesong, avslutter Starts styreformann bestemt.

Siste ord er neppe sagt.

SALG UAKTUELT: Erik Soler sier det er uaktuelt å selge Atle Roar Håland til RBK. Her Håland på tribunen under kveldens Start-kamp mot Drogheda. Start vant 1-0. Foto:Scanpix
SALG UAKTUELT: Erik Soler sier det er uaktuelt å selge Atle Roar Håland til RBK. Her Håland på tribunen under kveldens Start-kamp mot Drogheda. Start vant 1-0. Foto:Scanpix Vis mer