Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-keeper irritert på Bratseth

Rønningen misliker prislapp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ivar Rønningen vil flytte fra Lerkendal til Briskeby for å spille førstelagsfotball. Problemet er bare prisen Rosenborg skal ha for å slippe 30-åringen til Hamarkameratene.

Ifølge Hamar Arbeiderblad krever RBK-direktør Rune Braseth én million kroner for sin reserve. Det er 300 000 mer enn trønderne betalte Brann i fjor sommer.

Og det er langt mer enn Ham-Kam vil betale.

- Han priser meg ut av markedet når han gir meg denne prislappen. Jeg forstår godt at Ham-Kam ikke vil bruke så mye penger på meg. Det er synd, for jeg ville gjerne spille for Ham-Kam, sier Rønningen til avisa.

Ham-Kam har nå erklært Rønningen som uaktuell på grunn av prisen. Keeperen forteller at også Molde har gitt ham opp på grunn av overgangssummen.

Rønningen mener Bratseth bryter løfter.

- Jeg har hele tiden forstått det slik at de bare skulle ha igjen det de ga for meg. At de hever prisen gjør at de vil sitte igjen med fire keepere, sier keeperen.

Rosenborg har allerede erstattet Rønningen som andrekeeper bak Espen Johnsen med TILs Lars Hirschfeld.

image: RBK-keeper irritert på Bratseth

Ivar Rønningen svarte ikke på en henvendelse fra Dagbladet.no i formiddag.

• Din kommentar: Hva er Rønningen verd?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!