RBK-keeper på vei til Brøndby

RBKs reservekeeper Espen Johnsen blir trolig leid ut til danske Brøndby i januar.

Den danske toppklubben skal i samtaler med Rosenborg over nyttår, og Rune Bratseth bekrefter overfor Dagbladet.no at RBK gjerne ser Johnsen utleid.

- Vi snakket med Brøndby før jul. Det viktigste er at Espen får spille, selv om det alltid er en fordel for oss med to toppkeepere. Du vet aldri når én blir skadd, sier sportsdirektør Bratseth.

I dagens

B.T.

sier den tidligere U21-landslagskeeperen at han gjerne reiser til Danmark.

Vil til Laudrup

- Brøndby virker som en riktig god klubb å spille i. Jeg kunne godt tenke meg å spille under Michael Laudrup, som også virker som en god trener, sier Johnsen.

Danskene har bestemt seg for å følge godt med når RBK reiser til Gran Canaria på treningsleir. Brøndby vurderer også å invitere Johnsen til sitt treningsopphold i Spania seinere i januar.

- Vi har snakket løst med Rosenborg, men det er selvfølgelig opp til han selv, sier Brøndby-leder Emil Bakkendorf til avisa.

Brønby kan slappe av, Johnsen vil defintivt ut av skyggen til førstevalget Arni Gautur Arason på Lerkendal.

- Det beste for meg ville vært å bli solgt, men jeg vet ikke om Rosenborg vil slippe meg billig. Men det er også interessant å bli leid ut til Brøndby. København er jo en deilig by, sier Johnsen.

Seks millioner kroner

RBK-direktør Bratseth avviser ikke noe salg av 23-åringen, men billig blir det ikke.

- Vi skal i hvert fall ha pengene våre tilbake før det blir salg. Vi betalte seks mill. kroner for Espen, sier Bratseth til Dagbladet.no.

(Dagbladet.no)

<B>BAK ARASON:</B> Espen Johnsen har oftest sett på når Arni Gautur Arason (foran) har voktet RBK-målet de to siste sesongene.