Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK-kometens Stokke-imitasjon får landslaget til å bryte ut i latter

Se videoen her.

Aserbajdsjan - Norge klokka 18.00 på Max

BAKU (Dagbladet): Å etterlikne kjente personer er en kunst. Og ingenting skaper så mye latter som en vellykket imitasjon.

Norges Fotballforbund la i dag ut en Facebook-video der Rosenborg-kometen Pål André Helland tar for seg Viasat-kommentator Roar Stokke.

Videoen - som du kan se øverst i artikkelen - er tatt før kveldens landskamp mot Aserbajdsjan. Rundt står flere lagkamerater og bryter ut i latter.

Helland starter slik:

«Og Azar Karadas stiger til værs på den corneren. Får hele Inter Milan til å se ut som et juniorlag.»

Han fortsetter:

«Det er tydelig at Manchester United savner en Paul Scholes. De har et ordtak i Manchester: Når Paul Scholes er hovmester, er glassene aldri tomme.»

Og avslutter:

«Det skyyytes. Det skytes hardt, Vidar. Harald Brattbakk barberer stolpen.»

Etter reaksjonene å dømme treffer Helland en innertier. På Facebook har det haglet på med «likes» i dag.

Roar Stokke har kommentert Champions League på Viasat og TV3 i flere år. Han var angivelig også aktuell som assistenttrener da Egil Drillo Olsen tok over det irakiske landslaget i 2007.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling