Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK låner FCK-back

Christian Gamboa spilte for FFK i 2010.

TIL RBK: Cristian Gamboa, her som FFK-spiller i kamp mot LSKs Nosa Igiebor.
Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX .
TIL RBK: Cristian Gamboa, her som FFK-spiller i kamp mot LSKs Nosa Igiebor. Foto: Linn Cathrin Olsen / SCANPIX . Vis mer

Fotballstudio fra kl. 18.30: Følg tre norske lag i Europa League-kvalik!

(Dagbladet): Rosenborg er enige med FC København om en låneavtale for tidligere Fredrikstad-back Christian Gamboa, melder trønderne på egne hjemmesider.

Costaricaneren signerte for Fredrikstad i 2010, og ble hentet av FCK i fjor sommer.

- Jeg ser virkelig frem til å få sjansen i Rosenborg, det er en stor klubb og jeg ser frem til å vise meg frem utover høsten. Jeg håper å kunne bidra til å ta gullet med Rosenborg, sier Gamboa til RBK.no.

- Jeg hadde en fin tid i Fredrikstad, og hadde som mål å komme til Rosenborg. Men så kom FC København på banen og da dro jeg dit. Men nå dukket muligheten opp for å dra til Rosenborg og da sa jeg ja med en gang, sier han.

Sportslig leder Erik Hoftun er svært fornøyd med å ha en ny høyreback på plass.

- Etter at Peter Ankersen dro tilbake til Danmark har vi jobbet intensivt med å få på plass en erstatning på backplass. Og Gamboa er en veldig god løsning for oss. Han spilte veldig godt i Fredrikstad, og var faktisk en spiller vi diskutere den gang. Nå har han vært ute i kulden i FCK, men er en veldig bra back. Han er en offensiv backtype med god løpskraft, fart og god med ball, sier Hoftun til RBK.no.

Rosenborg er i Polen for å spille Europa League-kvalifisering mot Legia Warszawa i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media