- RBK legger steiner i veien

Jørn Andersen er frustrert.

Jørn Andersen leter aktivt etter en stopper som kan gå rett inn på Mainz-laget, men får ikke løs Alejandro Lago fra Rosenborg.

- Jeg håper å ha en ny stopper på plass i løpet av helgen eller neste uke. Lago står fortsatt på listen, men det virker som RBK legger for mye steiner i veien. De lovet ham at han skulle få gå om han fikk muligheten. Han vil vekk nå, men RBK sier nei før de har en erstatter på plass, sier Andersen til NTB.

Dersom han ikke får Lago i denne omgang, vil Andersen hente en annen midtstopper.

- Jeg forstår at RBK vil beholde ham, men det er surt overfor spilleren. Han ble ikke veldig godt behandlet de to første årene. Endelig kan han komme seg ut og dit han vil. Det er synd for spilleren. Han vil til Tyskland allerede nå. RBK ødelegger om de sier nei. Det er ikke aktuelt å hente ham i vinter, da må vi heller hente en annen spiller i sommervinduet, sier Mainz-trener Jørn Andersen.

(NTB)

FRUSTRERT: Jørn Andersen fortviler over at Rosenborg ikke vil gi slipp på Alejandro Lago. Foto: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET
FRUSTRERT: Jørn Andersen fortviler over at Rosenborg ikke vil gi slipp på Alejandro Lago. Foto: JOHN T. PEDERSEN/DAGBLADET Vis mer