Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK lokker med villedende priser

Frister med billigbilletter, men de er kun til salgs på få kamper.

IKKE SÅ BILLIG: Rosenborgs Rade Prica og Rosenborgs Mikael Lustig etter 1-1-målet mot Lillestrøm på Lerkendal søndag kveld. Nå anklages klubben for villedende billettpriser.
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
IKKE SÅ BILLIG: Rosenborgs Rade Prica og Rosenborgs Mikael Lustig etter 1-1-målet mot Lillestrøm på Lerkendal søndag kveld. Nå anklages klubben for villedende billettpriser. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer

Rosenborg frister med billige billetter til 110 kroner, men de er kun til salgs på noen få kamper.

I en undersøkelse av billettprisene på eliteseriearenaene i VG for en drøy uke siden kom det fram at RBK har billigst billetter av alle klubbene. 2000 voksenbilletter på langsiden selges for 110 kroner per stykk.

Men det gjelder kun for noen få kamper, skriver Adresseavisen. Verken mot Vålerenga 2. påskedag eller mot Haugesund 16. mai får man kjøpt billetter til den prisen. Kommersiell leder Per Mikalsen innrømmer at billigbillettene ikke er til salgs til hver kamp.

- Billettene til 110 kroner er til salgs på om lag fem av kampene, sier Mikalsen til Adresseavisen.

Rosenborg sliter med tilskuersvikt. Til nå har klubben hatt 2000 færre tilskuere per kamp enn budsjettert.

Mikalsen mener prisene som RBK har opplyst til VG er reelle, til tross for at det ikke gjelder i alle kamper.

- Det er reelle tall. Det kan sammenlignes med å bestille flybilletter, hvor billettene har ulike priskategorier. Er man tidlig ute, kan man få gunstige priser, sier Mikalsen.

Årsaken til at disse billettene ikke finnes til Vålerenga-kampen, er at kampen er kategorisert som en «A-kamp». Det er også 16. mai-kampen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media