Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK må bruke meg

Mens snøen laver ned i Trondheim går Hassan El Fakiri (24) stadig skadd, men er helt klar om sin framtid i Rosenborg. - Klubben må vise klar vilje til å bruke meg på laget neste år, sier Hassan til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han rakk akkurat å overbevise de aller fleste om at han holdt internasjonalt mål, da han måtte gå ut med skade ved pause mot Juventus. Og nå rekker han ikke Rosenborgs treningsavslutning. For hele desember har Trondheims-laget fri fra fotballen, før gutta samles igjen 2. januar.

- Jeg gleder meg til å starte opp treningen med Rosenborg, men samtidig må klubben vise klar vilje til å ville bruke meg på laget, sier Hassan El Fakiri.

- Betyr det at du kommer til å se deg om etter en annen klubb hvis du ikke er med i startoppstillingen foran neste sesong?

- Jeg har ikke råd til å miste så mye mer av det fotballmessige - da må jeg i tilfelle se meg om etter noe annet, sier Hassan.

Hassan kom fra Monaco til Rosenborg i august, og sleit benken det meste av tida. Han håpet på en plass i førsteelleveren for å komme i landslagsdiskusjonen igjen, men ble i stedet glemt av Nils Johan Semb. I oktober ble han skadd i høyre kne mot Juventus.

- Jeg må nok ta det med ro et par uker til, men så vil jeg være i full trening med ball igjen, sier Hassan.

Han håper han inngår i RBKs framtidsplaner, men har ikke tålmodighet til å sitte på benken. Derfor starter han med seriøs balltrening når fotballferien inntrer i Trondheims-klubben.

Hvis klubben benytter sin opsjon overfor Monaco og kjøper ham, blir Trondheim trolig Hassans base i noen år framover. Hvis de blir enige om hans personlige kontrakt.

Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart