RBK må ta fortjenesten nå - ikke en Annan dag

Rosenborg gjentar en gammel feil samtidig som de henter Daniel Fredheim Holm. Akkurat nå lukter det mer NM enn Champions League av trønderne.

DA HAN ENNÅ SMILTE: Dagbladet kåret Anthony Annan til Årets Spiller 2010. Han har gjort jobben på Lerkendal. Nå vil han videre og etterlate RBK med en pen liten fortjeneste. Før det er for sent. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
DA HAN ENNÅ SMILTE: Dagbladet kåret Anthony Annan til Årets Spiller 2010. Han har gjort jobben på Lerkendal. Nå vil han videre og etterlate RBK med en pen liten fortjeneste. Før det er for sent. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo - tirsdag 18. januar

FOR TO ÅR siden ville Besiktas betale mellom 25 og 30 millioner kroner for Marek Sapara. Rosenborg ville ha mer og sa nei. Nå vil Sevilla betale et sted mellom 15 og 20 millioner kroner for Anthony Annan. Det er heller ikke nok for RBK. Men tør jeg minne om at Sapara til slutt ble solgt for sju millioner og at Annan bare har ett år igjen av kontrakten.

Det betyr at RBK kanskje kan få fem millioner for ghaneseren om han blir solgt til sommeren.

Når sesongen er over går han gratis.

MAREK SAPARA VAR ikke sitt gode jeg etter at Besiktas fikk nei i januar 2009. Han sa han skulle være profesjonell, men du så det på han. Han var ikke fotballglad og happy. Og i går kveld hørte jeg Anthony Annan sverge til den samme profesjonaliteten selv om hodet og hjertet hans vil til Spania og Sevilla.

For meg er det oppsiktsvekkende at RBK ikke har lært, at de ikke er litt mer fleksible og gjør det de ikke gjorde med Sapara - takker Annan for innsatsen og medaljene og tar fortjenesten et salg vil bringe (kjøpt for 10 millioner).

Og kjøper Pontus Farnerud (Stabæk) for overskuddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer