RBK må ut med hundretusener etter at bortefans raserte seter på Lerkendal

- Det virket ikke som om det var uvanlig

HÆRVÆRK: Rosenborg må skifte ut flere titalls tribuneseter etter å ha hatt den franske klubben St. Etienne på europaligabesøk torsdag.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
HÆRVÆRK: Rosenborg må skifte ut flere titalls tribuneseter etter å ha hatt den franske klubben St. Etienne på europaligabesøk torsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Rosenborg må skifte ut flere titalls tribuneseter etter å ha hatt den franske klubben St. Etienne på europaligabesøk torsdag.

Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, anslår overfor Adresseavisen at kostnadene blir på «noen hundre tusen» kroner. Den regningen sender de til Frankrike.

- Vi har et godt samarbeid med St. Etienne og klubbens sikkerhetssjef. Han satt sammen med oss under kampen. Han var ikke overrasket over at dette skjedde, det virket ikke som om det var uvanlig. Så han ga uttrykk for at her var det bare å sende fakturaen til St. Etienne, sier hun.

68 seter må byttes ut etter at bortefansen hadde fest på tribunen. Kampen endte 1-1 og sendte franskmennene videre til sluttspillet i europaligaen, mens Rosenborg er slått ut.

Trøndernes siste kamp i gruppespillet går mot ukrainske Dnipro på bortebane. Begge lagene er allerede slått ut før det siste oppgjøret.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram