RBK møter Sollied

Brugge-trener Trond Sollied er aktuell som erstatter for Nils Arne Eggen. I helga skal han i samtaler med RBK-direktør Rune Bratseth.

Innen 30. juni må Eggen fortelle RBK om han vil ha enda et år som trener. Hvis svaret er nei må han erstattes, og den oppgaven er allerede begynt på.

- Trond Sollied er en kandidat til å overta etter Nils Arne Eggen når han bestemmer seg for å gi seg. Jeg kommer til å slå av en prat med Trond og ser ikke bort fra at trenerspørsmålet blir tatt opp, sier Rune Bratseth til Adresseavisen.

Sjøl utelukker ikke Sollied at han igjen kan overta RBK. Da Eggen hadde friår i 1998 sikret Sollied trønderne seriegull.

- Utfordringene er store nok for meg i Rosenborg. Jeg har ambisjoner om å vinne noe uansett hvor jeg er, sier Sollied som har ett år igjen av kontrakten med Brugge.

- Dersom noen ønsker meg som trener før den tid, må de kjøpe meg ut av kontrakten. Jeg er mer opptatt av situasjonen nå, enn hvordan det blir fremover. Jeg har det bra her i Brugge.

Brugge kjemper om seriegullet i Belgia og RBK er ikke den eneste klubben som har gitt den tidligere stopperen trenertilbud.

- Noen har det jo vært. Dersom jeg hadde ønsket å flytte på meg nå, hadde det vært fullt mulig. Men da hadde jeg måttet reise langt vekk, sier Sollied.

(Dagbladet.no)

<B>TIL RBK IGJEN?</B> Trond Sollied hadde på seg RBK-antrekket også i 1998. Da endte det med seriegull.