Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK møter tabbekeeper

- Herrens veier er uransakelige, sier konkurrenten.Borch trener med Arsenal

(Dagbladet.no): Når Rosenborg løper utpå intime Highbury i kveld, stiller Arsenal med spanske Manuel Almunia i mål. Almunia har spilt fire kamper for Arsenal i år - tre i ligacupen og en i Premier League, og har vist stor usikkerhet i de to siste kampene.

Mot Manchester United i ligacupen, slapp han inn et lompeskudd fra David Bellion allerede i åpningsminuttet. Mot Birmingham i helga hadde han flere usikre inngripner, men klarte å holde nullen.

- Ikke dramatisk

- Jeg synes ikke tabben mot United var så alvorlig. Jeg sender alltid utpå det beste laget, og det er ikke noe dramatisk i at Jens Lehmann blir holdt på benken noen kamper, sier Arsene Wenger til PA.

Keeperkonkurrent Jens Lehmann er svært lite fornøyd med å være andrevalg. Den tyske veteranen stilte seg svært undrene til vrakingen mot Birmingham, og skal ha uttalt at «Herrens veier er uransakelige».

Unggutter

Arsenal har slitt i det siste med svært ujevne resultater i Premier League og mange skader. Det åpner opp for et svært ungt lag mot Rosenborg.

17 år gamle Cesc Fabregas og 20-åringen Mathieu Flamini starter på sentral midtbane, mens Justin Hoyte (20) starter på høyreback.

Men ungguttene får god støtte: på kantene starter Fredrik Ljungberg og Robert Pires, med Thierry Henry og Dennis Bergkamp på topp.

SLEPPHENDT: Manuel Almunia har gjort flere tabber - og spiller mot RBK.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media