RBK nærmere kvartfinale

Galatasaray- Juventus 1- 1. En god og en dårlig nyhet for Rosenborg. Den gode: De kan sikre kvartfinaleplassen uten andres hjelp. Den dårlige: De må slå Juventus på bortebane for å klare det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Ja, det er jo ikke verre enn det, sier Roar Strand.

Han og resten av Rosenborg hadde håpet på en vinner i Istanbul i går. Med Juventus-seier kunne Rosenborg kommet til kvartfinale i Mesterligaen med uavgjort borte mot Juventus kommende onsdag.

Men tre minutter på overtid nikket Suat Kaya inn utlikninga for Galatasaray, og den bortimot komplette dramatikken i Mesterligaens siste runde var et faktum. Det er faktisk en reell sjanse for at Rosenborg kan gå til kvartfinalen fordi Norge er bedre plassert på UEFA-rankingen enn Tyrkia.

RBK-trener Trond Sollied har et avslappet forhold til alle teoriene. - For oss handler dette bare om å løfte oss etter håret uansett om vi trenger uavgjort eller seier. Men selvsagt er det resultatet som teller, ikke prestasjonen, sier Sollied til Dagbladet.

Håpet ute

Rosenborg er sikret kvartfinalespill med seier i Torino. I verste fall som en av de to beste toerne i Mesterligaen. Spiller Rosenborg uavgjort i Torino, er kvartfinaleplassen avhengig av resultatet mellom Galatasaray og Athletic Bilbao. Med Galatasaray-seier er håpet ute, med uavgjort blir antall scorede mål avgjørende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer