Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK nekter spillerne nettsider

Rosenborg nekter spillerne å ha hjemmesider på andre steder enn på klubbens egne sider. - Vi har alle rettighetene for markedsføring av spillerne, sier sportsdirektør Rune Bratseth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går informerte RBK-direktør Rune Bratseth spillerutvalget om beslutningen. I dag får Molde-spillerne en lignende beskjed. Over helgen er budskapet det samme i Viking, skriver Adresseavisen.

- Internett er kanskje vår viktigste kommunikasjonskanal. At våre spillere er på andre nettsteder med sine hjemmesider, er i strid med våre interesser. Det er ingen grunn til at vi skal støtte våre konkurrenter på nettet, sier RBK-direktør Nils Skutle.

Også i Viking er oppfatningen den samme.

- Egne kommersielle avtaler, er uakseptable. Det får våre spillere beskjed om over helgen, sier Viking-direktør Bjarne Berntsen. Kollegaen i Molde, Jan Petter Storetvedt, sier nærmest det samme.

- Dersom vi får bekreftet av spillerne at det er et kommersielt forhold dette dreier seg om, er beskjeden fra oss klinkende klar: Molde har alle rettigheter i markedsføringen av spillerne. De kan ikke være på Fotball247 eller andre nettsteder med sine hjemmesider.

(NTB)