RBK-nestor mener spillerne har sviktet Tørum

Mener det ikke drives toppidrett på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I over 20 år har Bjørn Hansen jobbet tett på Rosenborg som talentutvikler og Nils Arne Eggens assistent.

Han mener det bør være tid for ettertanke i hele klubben etter at trener Knut Tørum i dag ble løst fra kontrakten.

- Sånn kan vi ikke fortsette. Det som skjedde i fjor høst og mot Valencia i går viser at spillerne har en kapasitet som ikke rimer med det de har gjort i serien. Det er tid for ettertanke for klubben og spillerne, hvilke krav har de stilt til seg selv? Jeg ser hva spillerne tar ut mot Valencia, og leverer årets desidert beste kamp. Det er for lettvint at treneren blir løst fra kontrakten, sier Hansen til Dagbladet.no.

Han mener litt spøkefullt at spillerne gjorde seg selv en bjørnetjeneste med kjempekampen mot Valencia i går - for da viste de at potensialet ligger himmelhøyt over det de har levert i serien, der trønderne ligger på en stusselig 6. plass.

- Jeg mener søkelyset må settes på spillerne. Mot Valencia løp de for hverandre og gjorde jobben sammen. Det har jeg ikke sett så mange ganger i går. Spillerne var «dumme» i går, de viste hvilken kapasitet de har, og det forplikter, sier Hansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer