Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- RBK og Brann jakter Sverige-spiss

Allbäck er åpen for alt.

(Dagbladet.no): FCK-trener Ståle Solbakken mister sin stjernespiss Marcus Allbäck når 34-åringens kontrakt går ut til sommeren.

Ifølge danske B.T. er både Rosenborg og Brann interesserte i den tidligere Aston Villa-angriperen.

Brann-leder Roald Bruun Hansen bekrefter at Sverige-spissen frister, men de norske seriemesterne har ikke kontaktet spissen eller FCK.

- Marcus Allbäck er en interessant type, som har skapt et godt navn for seg selv i FCK, sier Bruun Hansen til den danske avisa.

Allbäck har 30 mål på 70 landskamper for Sverige, og har spilt i to VM-sluttspill i blågult.

Siden 2005 har han spilt for FC København. Han takket nylig nei til en kontraktsforlengelse med Solbakkens klubb. Veteranen tror han spiller ut sesongen i Danmark, etterpå er han åpen for alle tilbud.

- Da står hele verden åpen. Jeg er forberedt på å ta en kort sving ut i Europa igjen, men det er heller ikke umulig at vi vender hjem. Den nærmeste tiden kommer det sikkert til å skje en hel del, sier Allbäck til Göteborgsposten.

RBK-direktør Erik Hoftun sier til Dagbladet.no i ettermiddag at klubben ikke kommenterer overgangsspekulasjoner, og at Rosenborg i første omgang er ute etter forsvarsspillere.

FRA DANMARK TIL NORGE? Marcus Allbäck forsvinner fra FC København, seinest neste sommer. Her mot Lens i Uefacupen. Foto: Scanpix/Afp
FRA DANMARK TIL NORGE? Marcus Allbäck forsvinner fra FC København, seinest neste sommer. Her mot Lens i Uefacupen. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media