Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK og G-sport fortsetter samarbeidet

Rosenborg har tatt G-sport inn i varmen igjen. Samarbeidet fortsetter etter møtet i voldgiftsnemda i går. G-sport er RBKs hovedsponsor i år til de samme betingelsene som i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Konflikten spisset seg i januar da Rosenborgspillerne fikk sydd over G-sport logoen på draktene, slik at merkenavnet ikke var synlig under kampen mot Galatasaray. I en pressemelding gjorde fotballklubben det klart at de anså sponsoravtalen som utløpt. G-sport på sin side mente at de har opsjon på å forlenge avtalen med RBK og svarte med å kreve erstatning.

- Denne saka er enkel. G-sport har betalt for en vare som Rosenborg ikke har levert. Det vil vi ha erstatning for, skrev markedsdirektør Einar Sørland i en pressemelding.

RBKs markedsverdi har steget til det tredobbelte siden avtalen med G-sport ble inngått i 1995. Klubben vil ha bedre betalt for å ha logoer på fotballdraktene og beilet til nye sponsorer.

Bjørn Rune Gjelstein møtte i voldgiftsnemda i går. Gjelstein var en sentral aktør da sponsoravtalen med RBK ble sprikret, og mener at opsjonsavtalen var klinkende klar.