- RBK og Stabæk til finalen

Nesten halvparten av Dagbladet :på nettets lesere tror Rosenborg og Stabæk kommer til finalen i Norgescupen i fotball.

Stabæk - RBK i finalen: 47,1 prosent

Stabæk - Brann i finalen: 35,9 prosent

Moss - RBK i finalen: 13,4 prosent

Moss - Brann i finalen: 4,3 prosent

...og slik begrunner leserne spådommene:

RBK og Stabæk til finalen:

«..for ingen banke RBK...og fordi Stabæk er Norges tredje beste lag og bør hamle opp med Moss. Noe annet vil bli overaskende. I finalen er det jo ingen tvil om hvem som vinner: For ingen banke RBK...!!! NB! Stakkars Molde!»

Daniel Knobloch

«Rosenborg er Norges beste lag, bare derfor. Stabæk er bedre enn Moss.»

Odd Hernes

«Rosenborg er suverene, og topplaget Stabæk knuser Moss fordi de er sultne på å vinne noe.»

Oddbjørn Øverbø

«Begge lag er i storform.»

Thomas Brastad

«Vestkanten knuser Østfoldbønda. Norges beste lag banker fiskera fra Bergen.»

Vidar Skreden

Stabæk og Brann til finalen:

«Stabæk vinner mot Moss fordi de er bedre individuelt enn dem. Brann slår Rosenborg fordi RBK tenker mest på lørdagens kamp mot Molde.»

Alf J. Johannessen

«Brann scorer tre mål på Rosenborg på Brann stadion, og det holder til finaleplass. Stabæk har duoen Belsvik og Finstad, og et mål fra hver av dem, gjør at det blir Brann og Stabæk som gjør opp på Ullevål. Der blir Brann favoritt.»

Anders Bringsli

«Brann er Norges beste lag. Brann har et mye større potensiale enn Rosenborg og fortjener en plass i cupfinalen. Stabæk knuser Moss.»

Bjarte Furnes

Moss og RBK til finalen:

«Moss har hjemmebane og et styggelig undervurdert lag.»

Karl Erik Navestad

«Moss har et kjempepotensiale med en ypperlig kombinasjon av talenter og rutine. Stabæk har ikke noe hjerte i laget. De er kjøp og betalt - sånt holder ikke i lengden. Moss spiller med Hjertet og det vil vi se på Melløs i dag. Kællane vil noe - Gull.»

Kenneth Pettersen

«Rosenborg er norges beste lag, de vil takle presset i Bergen og Brann har en respekt for Rosenborg som gjør at de ikke tør å spille på egne premisser. Moss går videre på grunn av fordelen med hjemmebane, de er sterk hjemme og har et relativt gotdt forsvar i tilegg til at de har spiller som kan avsluute og avgjore kampen til fordel for Moss.»

Øystein Leite

Moss og Brann til finalen:

«Enkelt og greit fordi det er de to eneste «Outsiderne» igjen. Stabæk er storfavoritt, mens Moss kan få en aldri så liten bonus. Dessuten hadde det vært moro om Rosenborg ikke vant en dritt!!!»

Øystein Wolf

«Moss er et meget godt hjemme lag, og har bra tak på stabæk der. Brann forde de er i meget bra form for tiden, hjemmebane teller i deres fordel.»

Per Jørgen Olsen

«Fordi Moss har størst «overskudd» for tiden...»

Tore Westberg