Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK ønsker seg Danmark-stopper

Laursen bekrefter bud.

(Dagbladet.no): Først i juni er Erik Hamrén på plass som ny RBK-trener i Trondheim. En dansk veteranstopper kan være på plass lenge før svensken forlater Aalborg og Danmark.

I dag skriver den danske avisa Fyns Stiftstidende at Rosenborg vil betale åtte millioner kroner for Odense-kaptein Ulrik Laursen (31).

- Der er kommet et bud til OB, og min agent og jeg har sjekket omstendighetene. Hvis OB vil kvitte seg med meg, og føler det er en god handel, så må vi snakke om det, sier Laursen til avisa.

Stopperveteranen var proff i skotske Hibernian og Celtic fra 2000 til 2005. Da reiste han tilbake til Danmark, og han har fortsatt to år igjen av kontrakten sin i Odense.

- Hvis OB vil beholde meg, så kan løsningen være at de viser at de vil beholde meg. Det kan de gjøre ved å gi meg en ny og bedre kontrakt, sier Laursen til avisa.

RBKs fungerende sportslige leder Erik Hoftun sier til Dagbladet.no at klubben ikke kommenterer spillere, uansett om de selv bidrar med opplysninger om en mulig overgang.

At RBK er på spillerjakt er utvilsomt.

- Ja, vi er det. Og det er først og fremst i forsvarsleddet vi ønsker å styrke. Det har med at vi har mistet tre spillere der, sier Hoftun til Dagbladet.no.

RBK HAR LAGT INN BUD: Ulrik Laursen er ikke fremmed for å flytte til Trondheim. Her i uefacupkamp mot Sparta Praha i september. Foto: Scanpix/Afp
RBK HAR LAGT INN BUD: Ulrik Laursen er ikke fremmed for å flytte til Trondheim. Her i uefacupkamp mot Sparta Praha i september. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
PÅ LANDSLAGET: Laursen scoret mot Latvia i oktober.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media