RBK ønsker seg Danmark-stopper

Laursen bekrefter bud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Først i juni er Erik Hamrén på plass som ny RBK-trener i Trondheim. En dansk veteranstopper kan være på plass lenge før svensken forlater Aalborg og Danmark.

I dag skriver den danske avisa Fyns Stiftstidende at Rosenborg vil betale åtte millioner kroner for Odense-kaptein Ulrik Laursen (31).

- Der er kommet et bud til OB, og min agent og jeg har sjekket omstendighetene. Hvis OB vil kvitte seg med meg, og føler det er en god handel, så må vi snakke om det, sier Laursen til avisa.

Stopperveteranen var proff i skotske Hibernian og Celtic fra 2000 til 2005. Da reiste han tilbake til Danmark, og han har fortsatt to år igjen av kontrakten sin i Odense.

- Hvis OB vil beholde meg, så kan løsningen være at de viser at de vil beholde meg. Det kan de gjøre ved å gi meg en ny og bedre kontrakt, sier Laursen til avisa.

RBKs fungerende sportslige leder Erik Hoftun sier til Dagbladet.no at klubben ikke kommenterer spillere, uansett om de selv bidrar med opplysninger om en mulig overgang.

At RBK er på spillerjakt er utvilsomt.

- Ja, vi er det. Og det er først og fremst i forsvarsleddet vi ønsker å styrke. Det har med at vi har mistet tre spillere der, sier Hoftun til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer