RBK ønsker seg trener til jul

- Viktig at dette ikke drøyer, sier Hoftun.

PÅ JAKT: Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, håper klubben har en ny trener på plass før jul. Foto: Tom E. Østhuus
IKKE TIL ALL OVER!!
PÅ JAKT: Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, håper klubben har en ny trener på plass før jul. Foto: Tom E. Østhuus IKKE TIL ALL OVER!! Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Erik Hamrén er bundet til Rosenborg fram til og med 31. august, samtidig som han er landslagstrener for Sverige.

Men allerede da denne avtalen ble undertegnet 4. november, sa Rosenborg at de var ute på aktiv trenerjakt. Nå sier sportssjef Erik Hoftun at han ønsker seg ny trener til jul.

- Det er viktig både for spillerne og omgivelsene at dette ikke drøyer og drøyer. Nå er håpet å komme langt i trenerjakten før julaften, sier han til Adresseavisen. Sollied eller Hareide?Hoftun bekrefter at han har vært i kontakt med flere kandidater, men vil ikke kommentere hvem dette er.

Jan Jönsson har vært nevnt helt siden det ble kjent at det svenske forbundet var i kontakt med Hamrén. Men Stabæk har flere ganger sagt at det er uaktuelt å la han gå til trønderne.

Adresseavisen skriver i dag at Trond Sollied har vært i Norge de siste dagene. Sollied har for tiden ikke kontrakt med noen klubb, men har vært i samtaler med tyrkiske Ankaragücü. Hoftun vil ikke kommentere om han har snakket med Sollied, som var trener for klubben i 1998. Åge Hareide er et navn som har vært hyppig nevnt, men han sa sist torsdag at han ikke har snakket med Rosenborg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer