Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK ønsker seg trener til jul

- Viktig at dette ikke drøyer, sier Hoftun.

PÅ JAKT: Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, håper klubben har en ny trener på plass før jul. Foto: Tom E. Østhuus
IKKE TIL ALL OVER!!
PÅ JAKT: Sportslig leder i Rosenborg, Erik Hoftun, håper klubben har en ny trener på plass før jul. Foto: Tom E. Østhuus IKKE TIL ALL OVER!! Vis mer

|||(Dagbladet): Erik Hamrén er bundet til Rosenborg fram til og med 31. august, samtidig som han er landslagstrener for Sverige.

Men allerede da denne avtalen ble undertegnet 4. november, sa Rosenborg at de var ute på aktiv trenerjakt. Nå sier sportssjef Erik Hoftun at han ønsker seg ny trener til jul.

- Det er viktig både for spillerne og omgivelsene at dette ikke drøyer og drøyer. Nå er håpet å komme langt i trenerjakten før julaften, sier han til Adresseavisen.

Sollied eller Hareide?
Hoftun bekrefter at han har vært i kontakt med flere kandidater, men vil ikke kommentere hvem dette er.

Jan Jönsson har vært nevnt helt siden det ble kjent at det svenske forbundet var i kontakt med Hamrén. Men Stabæk har flere ganger sagt at det er uaktuelt å la han gå til trønderne.

Adresseavisen skriver i dag at Trond Sollied har vært i Norge de siste dagene. Sollied har for tiden ikke kontrakt med noen klubb, men har vært i samtaler med tyrkiske Ankaragücü. Hoftun vil ikke kommentere om han har snakket med Sollied, som var trener for klubben i 1998.

Åge Hareide er et navn som har vært hyppig nevnt, men han sa sist torsdag at han ikke har snakket med Rosenborg.

Mange henvendelser
Sportssjefen forteller at han daglig mottar henvendelser fra agenter som mener de har en trener som er rett for jobben.

- Både i og utenfor Europa, faktisk. Trenere med erfaring fra ok klubber der ute. Men vi har satt ned en del punkter som er viktige for klubben og som en trener må stå for, sier Hoftun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media