RBK på hæla mot Vålerenga

Stem fram klubben i ditt hjerte.

• Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte!

(Dagbladet.no): Det skjedde ikke så ofte at Vålerenga-fansen fikk smake på følelsen av å lede denne sesongen, men i Dagbladets Klubben i mitt hjerte-kåring har Oslo-laget eksplodert ut av startblokkene.

Stemmelokalene åpnet i natt, og VIF har inntatt teten i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer.

RBK følger på plassen bak, og med litt mobilisering i Trøndelag er førsteplassen så definitivt innen rekkevidde. Bodø/Glimt innehar foreløpig bronseplassen, men Sparta Sarpsborg Ishockeyklubb lusker noen få stemmer bak.

Janus FK fra Trondheim har tatt ledelsen i klassen for spesialidrettslag under 100 medlemmer, mens Holum har fått en pangstart i klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer.

Fram Larvik rykket nylig opp til 2. divisjon, og engasjementet rundt klubben er åpenbart stor. Vestfoldingene har i hvert fall alvorlige hensikter om å vinne klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer for tredje år på rad - og i skrivende stund topper de tabellen foran Bardu og Start.

Stemmelokalet her på Dagbladet.no er åpent helt fram til til fredag 21. november klokka 12. I potten ligger 410 000 kroner, som skal fordeles til klubbene med flest stemmer.

I FRONT: Martin Andresens Vålerenga har inntatt teten i Klubben i mitt hjerte-kåringen, like foran nesa på Rosenborg. Foto: SCANPIX
I FRONT: Martin Andresens Vålerenga har inntatt teten i Klubben i mitt hjerte-kåringen, like foran nesa på Rosenborg. Foto: SCANPIX Vis mer