RBK-Perry kommer til å trosse klubbens eget årsmøtevedtak

Og dermed øker sjansen for gull. Tror vi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 OG 2010 var de én seriekamp unna uovervinnelighet i Tippeligaen, men seriegull nummer 21 og 22 i den stolte RBK-historien var likevel ikke gode nok for klubbens bortskjemte sjeler og støttespillere. To tredjeplasser seinere fattet de derfor et vedtak synonymt med det klubbens store far, Nils Arne Eggen, alltid hevdet var umulig. For da årsmøtet i fotballromantisk rus klappet igjennom et krav om retur til spillestilsrøtter og 90-tallets overoffensive versjon av 4-3-3, bestemte de seg egentlig for å ta klubben baklengs inn i framtida.

Skal Rosenborg vinne det seriegullet klubben og omgivelsene skriker etter, bør akkurat den tvangstrøya fjernes fra Per Joar Hansens allerede meget krevende ordrebok.

ROSENBORG HAR DEN beste spillerstallen og vil derfor også få det beste laget - om Per Joar Hansen velger å trosse klubbens romantiske retningslinjer og utøve en smule fotballfaglig ulydighet i forhold til det allerede omtalte vedtaket. Det kommer han nok til å gjøre. For det er ikke mer enn noen dager siden RBK-treneren fortalte meg at 90-tallets (Eggens) 4-3-3 ikke henger på (defensive) greip i dag, og at et Rosenborg med to sittende midtbanespillere (brukt i fjor også) fort kan bli et tema. Og når den vedtatte formasjonen først er skrotet, kan Hansen like godt ta oppgjøret med tvangstrøya fullt ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer