STINN BRAKKE: Rosenborg forventer et fullsatt Lerkendal når Markus Henriksen og Co tar imot Luton Shelton og Vålerenga til seriefinale kommende søndag.Foto: Heiko Junge / Scanpix
STINN BRAKKE: Rosenborg forventer et fullsatt Lerkendal når Markus Henriksen og Co tar imot Luton Shelton og Vålerenga til seriefinale kommende søndag.Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

RBK regner med fullt hus under seriefinalen

Har forhåndssolgt 17.000 billetter til VIF-kampen.

||| Billettpågangen er stor foran «seriefinalen» mellom Rosenborg og Vålerenga.

Ifølge marketingsjef Erik Hernes i Rosenborg går det mot fullt hus på Lerkendal søndag, skriver Adresseavisen. Han mener det er «16. mai-nivå» på forhåndssalget av billetter.

- Vi har solgt noe i nærheten av 17.000 billetter allerede, fem dager før kamp. Vi tror det blir fullt søndag, sa Hernes til Adresseavisen tirsdag.

Den eneste gangen det har vært utsolgt denne sesongen var i 16. mai-kampen mot Hønefoss. RBK hadde også over 20.000 tilskuere på kampen mot Kongsvinger da Nils Arne Eggen gjorde comeback og det ble tatt farvel med Erik Hamrén.

Mens interessen for søndagens eliteseriekamp er stor, har det ikke vært like bra salg av enkeltbilletter til europaligakampene. RBK møter greske Aris torsdag.

- Det har ikke tatt helt av ennå, sier Hernes.

Men trønderne kan glede seg over økning i pakkesalget av billetter til de tre hjemmekampene i europaligaen.

- Vi har solgt opp mot 10.000 pakker, og det er en økning på nesten 40 prosent om vi sammenligner med sist vi spilte hjemmekamper i det som da var UEFA-cupen, forteller Hernes.

(NTB)