RBK-resultatet som gir Molde og Odd grunn til å smile

Uavgjort mellom Haugesund og Rosenborg. Det gjør at Rosenborg «bare» har fem poengs ledelse foran toppkampen mot Molde i neste serierunde.

UAVGJORT: FKH tok ledelsen, men RBK slo tilbake på vestlandet.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
UAVGJORT: FKH tok ledelsen, men RBK slo tilbake på vestlandet. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Haugesund-Rosenborg 1-1 (1-1)

HAUGESUND STADION (Dagbladet): I en fartsfylt kamp spilte formlagene Haugesund og Rosenborg 1-1. Et resultat Rosenborg kanskje kan si seg mest fornøyd med, om en skal telle sjansene. Nå har Rosenborg «bare» en fem poengs luke i toppen foran toppoppgjøret mot Molde i neste serierunde. Rosenborg-trener, Kåre Ingebrigtsen var likevel delvis fornøyd.

- Jeg er fornøyd med kampen, men ikke prestasjonen siste tredjedelen. Med det overtaket vi har fra de scorer og frem til det blir litt "Hawaii" mot slutten har vi ballen i så mange gunstige situasjoner at vi burde ha straffet dem. Samtidig kunne de ha straffet oss på et innkast eller en dødball. Sånn som kampen forløp seg syns jeg et uavgjort er et rettferdig resultat sier Ingebrigtsen til Dagbladet etter kampen.

Haugesund kom fra to strake seire i Tippeligaen, og før det en sterk uavgjort mot Molde. Rosenborg kom på sin side til kampen med tre strake ligaseire og var uten tap siden serieåpningen.

Med borteseier kunne Rosenborg få en syv poengs luke ned til Molde foran møtet mellom de to rivalene i neste runde. Haugesund-seier ville være med på å skape større spenning i toppen før ferien, og for alvor dra Mark Dempseys menn opp i medaljekampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer