RBK rundspilt

Men portugisisk presse er bekymret for målskrekken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LISBOA (Dagbladet.no): - Drømmen om avansement lever for Benfica etter Zahovics mål mot Rosenborg i går, skriver avisa Diario de Noticias.

Avisa mener Benfica var flere hakk bedre enn trønderne i går men at seierssifrene ikke sto i stil med antallet sjanser.

Nuno Gomes er mannen som får gjennomgå. Han bommet på flere opplagte sjanser, uten at portugisisk presse frykter at det blir avgjørende.

- Resultatet er ikke stort nok, men det var viktig å ikke slippe inn mål. Nordmennene var et veldig vanskelig lag å møte, sier Benficas trener Jose Antonio Camacho til avisa. Diario mener høyrebacken Miguel var best på Benfica. Han nøytraliserte Harald Brattbakk fullstendig, og kom stadig på offensive raid.

- Espen Johnsen best

Avisa Publico skriver også at seieren var i knappeste laget til at Benfica kan være sikre på avansement.

- Mangelen på mål gjorde angrepsspillet desperat, og Benfica kan komme til å angre de mange sjansene de brant, skriver avisa og understreker spissproblemet.

Publico framhever Espen Johnsen som Rosenborgs store spiller.

- Johnsen sto fram som giganten da han reddet alle forsøkene fra Nuno Gomes, Simao, Zahovic, og Geovani, skriver avisa, og belønner Johnsen med en åtter på spillerbørsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.