RBK samarbeider med Skeid

Spillere skal gå i begge retninger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): I dag skrev Rosenborg under en toårig samarbeidsavtale med førstedivisjonsklubben Skeid. Tildirektør Rune Bratseths store fornøyelse.

- Vi ser at Skeid er en av de klubbene som driver best i Norge på talentutvikling, og det blir interessant for oss å se hva de driver med, fortalte Bratseth på en pressekonferanse på Lerkendal i ettermiddag.

Ingen farmerklubb

- Det betyr ikke at Skeid er en farmerklubb for Rosenborg, det er jo heller ikke lov, men vi skal samarbeide på leder- og talentutviklingssida, sier Bratseth.

Samtidig forteller Bratseth at det kan godt være at RBKere som ikke spiller fast på førstelaget i Tippeligaen godt kan bli lånt ut til Skeid. Og unge talenter fra Torshov-klubben skal tilbys treningsopphold på Lerkendal.

For Bratseth er smertelig klar over at de som ikke er inne i førstelagsvarmen i Rosenborg har et magert tilbud på rekruttlaget. Som kjent spiller RBK 2 i andredivisjon.

- Vi har ikke førstedivisjonsfotball i Trondheim, og det kan vi få gjort noe med i en sånn avtale som dette, sier Bratseth.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.