Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

RBK sender protest mot Sverige

Likte ikke møtet med Hamrén.

OPPRØRT:  Administrerende direktør i RBK, Nils Skutle har sendt inn offisiell protest mot måten det svenske fotballforbundet har opptrådt på i forbindelse med samtalene med Erik Hamrén. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX .
OPPRØRT: Administrerende direktør i RBK, Nils Skutle har sendt inn offisiell protest mot måten det svenske fotballforbundet har opptrådt på i forbindelse med samtalene med Erik Hamrén. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX . Vis mer

|||RBK-direktør Nils Skulte likte dårlig det svenske fotballforbundets framgangsmåte da de snakket med RBK-trener Erik Hamrén mandag.

«Fikan» eller den uformelle samtalen varte i nærmere fem timer, og det var tydeligvis mer enn været den svenske fotballpresidenten Lars-Åke Lagrell RBK-treneren snakket om.

- Jeg har allerede tatt framgangsmåten til det svenske forbundet opp med ECA (den europeiske klubborganisasjonen) for å gi vårt standpunkt i saken overfor dem. I tillegg sender vi et brev til det svenske forbundet der vi uttrykker vårt syn på situasjonen. Det brevet går herfra om et par timer, sier Skutle til Adressa.no.

Skutle understreker at han føler at Hamrén har handlet ryddig og rett i hele prosessen.

- Det er positivt at vi ble orientert av han, og vi føler ikke at han har gjort noe feil, sa Skutle.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media