RBK-sjefen innrømmer at ting må bli bedre

Men synes den offensive Brann-kampen var god oppladning.

FIKK ETT POENG: RBK og trener Kåre Ingebrigtsen var tilfreds med spillet mot Brann.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FIKK ETT POENG: RBK og trener Kåre Ingebrigtsen var tilfreds med spillet mot Brann.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Brann- Rosenborg 1-1

BRANN STADION (Dagbladet): - Jeg er stolt av guttene mine i dag. Vi kjører nærmest over Brann i 90 minutter, og spiller dem defensive. Det samme vil nok ikke skje mot Austria Wien kommende torsdag, men Brann-kampen var en fin generalprøve mot å spille mot lag som forsvarer seg store deler av kampen, sier Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg dominerte kampen mot Brann, men skapte ikke flust med sjanser. Det gikk også tidvis litt tregt med trønderne. Begge deler må bli bedre om europacup-kampen senere i uken skal gå bra, sier Ingebrigtsen.

- Vi kan ikke være misfornøyd, men vi må heve oss. Som trener er jeg ikke så veldig opptatt av om vi leder norsk serie, men om vi presterer god fotball. I dag gjennomfører vi en strålende kamp - etter forholdene. Brann inviterte ikke til fest, så det ble en krigekamp mer enn en festkamp foran 17 000 tilskuere, sier Ingebrigtsen.

Dansken og svensken berget poengetDet var svensken Jakob Orlov som førte Brann i ledelsen med et vakkert hodestøt i det tredje minutt. Det var Branns eneste store sjanse i løpet av kampen. Rosenborg hadde ikke så mange flere, men heldigvis for dem er toppscoreren i eliteserien, Christian Gytkjær, i form. I det 68. minutt sørget han for at trønderne kunne ta ett poeng med seg på flyet hjem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer